Als lid van Ladies Healthclub kunt u onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten die wij aanbieden.

groepslessen

Energieke en motiverende trainingsbeleving!

Het is vaak moeilijk om jezelf te motiveren. Veelal is de drempel hoger wanneer je alleen wil gaan trainen en je resultaten te behalen. Ladies Healthclub biedt voor vrouwen een uitgebreid aanbod in groepslessen. Je kan zowel kiezen uit conditionele- en/of krachttrainingslessen. Onze energieke en motiverende docenten bieden op vaste tijden en vaste choreografieën. Hierdoor is het mogelijk om je resultaten en je vooruitgang meetbaar te maken. De ervaren docenten staan klaar om je met een intense muziekbeleving sport te combineren. Deze combinatie zorgt ervoor dat je maximale uit jezelf haalt. Kom er snel bij en ervaar het zelf!

fitness & cardio

Wil jij je conditie verbeteren en wat extra calorieën verbranden? Dan is de cardio-training een goede optie. Cardiovasculaire activiteiten als hardlopen en fietsen hebben een positief effect op je bloeddruk, verlagen de kans op hart- en vaat-ziekten en zijn uitermate geschikt om de conditie van je hart en longen te verbe-teren.

Misschien is het wel de belangrijkste vraag voor iemand die nog niet met kracht-training begonnen is, is wat je er eigenlijk aan hebt. Een antwoord ligt uiteraard voor de hand: Krachttraining zorgt ervoor dat je sterker wordt en spieren ontwik-keld. Verder zijn er echter nog diverse redenen om met gewichten aan de slag te gaan. Zo heeft krachttraining ongekend veel gezondheidsvoordelen. Het verlaagt onder andere je bloeddruk, je krijgt er sterkere botten van en het verkleint de kans op diverse aandoeningen op latere leeftijd

Infrarood Sauna

Na een intensieve training is ontspanning wat onze lichaam en geest nodig heeft om even bij te komen. De sauna kan een enorme boost geven aan je gezondheid. Een sessie in een infra-roodsauna is niet alleen goed voor uw spieren en gewrichten, tijdens de sessie verbrandt u ook een hoog aantal calorieën. Onderzoek heeft aangetoond dat u tijdens een sessie van 30 minuten tot 600 calorieën verbrandt, terwijl u heerlijk ontspant in de infraroodcabine. Verder biedt de sauna ook nog ongekende andere voordelen:

  1. Ontgiften van uw lichaam (afname toxische stoffen)
  2. Calorieën verbranden
  3. Verjongen van uw huid
  4. Bevordert het stofwisseling

kinder oppas

Als je kleine kinderen hebt kan het vaak lastig zijn om je balans te vinden voor het zorgen van je lichaam. Echter is beide een zeer belangrijk onderdeel in ons leven. Ladies Healthclub biedt de oplossing voor moeders die willen sporten. Zo kan men lekker sporten en ontspannen terwijl je kids worden opgevangen door de professionele opvang van Ladies Healthclub. De sfeervolle opvang biedt haar faciliteiten onder professionele toezicht en begeleiding. Uw heeft geen omkijken en uw kinderen kunnen zich uitleven met hun leeftijdgenootjes. Zelfs voor de al-lerkleinste heeft Ladies Healthclub de verzorging en begeleiding die zij nodig hebben, zoals een schone luier, flesje en een slaapplek.

GEEN SMOESJES MEER MAMA, WANT WIJ KUNNEN LEKKER SPELEN EN JIJ GERUST SPORTEN!

KIDS LESSEN

Kids Zumba
Zumba is een leuke training die wordt afgewisseld met verschillende danscombinaties. De bewegingen worden opgebouwd uit diverse latin-danspassen, zoals salsa, merengue, samba, cumbia en reggaeton.
Op een leuke manier werk je aan je conditie. Je hoeft niet te kunnen dansen om mee te kunnen doen met Zumba.
Deze les is voor kinderen van 8 t/m 15 jaar

Kids Streetdance
De kinderen leren leuke dansjes op liedjes die op dat moment “in” zijn! Hoe ouder de kinderen zijn, hoe moeilijker de choreografieën worden. Zo zorgen we ervoor dat het voor elke leeftijd leuk en uitdagend blijft. De kids worden in verschillende leeftijdscategorieën ingedeeld. Daarnaast wordt ook rekening gehouden met de snelheid waarop de kinderen de dans oppakken.
Deze les is voor kinderen van 8 t/m 15 jaar

Kids Fitness
Kids Fitness is trainen in een groep met leeftijdsgenootjes, onder professionele begeleiding.

We bieden een gevarieerd en verantwoord programma aan met hoge Fun-Factor.

Onze kids fitness lessen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Na een gezamenlijke warming-up krijgen ze te maken met alle facetten van de sportschool. Circuittrainingen, cardiotrainingen, fit en fun circuits en spelletjes maken deze les een feest voor uw kind.

De kinderen zullen zich bewuster worden van hun houding, uithoudingsvermogen, kracht en ademhaling. Onder begeleiding van een vaste instructeur worden ze niet alleen fitter op sportief gebied, maar ook mentaal sterker.

PERSONAL TRAINING

Het is ieder zijn wens, namelijk goed, gezond en fit voelen. Je gezondheid speelt hierin een grote rol. Wij geloven dat regelmatig bewegen en gezond eten goed is voor je lichaam en geest. Het helpt je gewicht te verliezen, of om jouw gewicht op peil te houden en je fitter te voelen. Verder zal je hierdoor beter slapen en meer weerstand tegen stress kunnen bieden.

Met de Ladies Healthclub PT, nemen wij echt de tijd voor je. Je traint met gekwalificeerde team die staan voor jouw klaar en ondersteunt je bij het overwinnen van jouw persoonlijke uitdaging.

Wij bieden trainingen voor scherpe prijzen. Kom gauw voor proefles en ervaar het zelf!