Fitness voor kinderen

Fitness voor kinderen bij Ladies Health Club

Vind je het belangrijk dat je kinderen gelukkig en gezond in het leven staan? Regelmatig sporten helpt hierbij. Juist ook voor kinderen is het belangrijk om voldoende te bewegen en niet alleen maar naar een beeldscherm te staren. Ladies Health Club is niet alleen een sportschool voor vrouwen, maar ook een sportschool voor kinderen in Rotterdam en omgeving. Je vindt onze sportschool in Schiedam en maakt hier kennis met een ruim aanbod aan sportmogelijkheden voor kinderen, waaronder fitness voor kinderen.

Waarom fitness voor kinderen?

Sporten voor kinderen in Rotterdam is dus mogelijk bij Ladies Health Club, de leukste sportschool van Schiedam en omstreken. Er is altijd een goede reden om met je kind een bezoek te brengen aan onze sportschool. Naast fitness voor kinderen bieden we bij Ladies Health Club ook de mogelijkheid uit streetdance of Zumba. Er valt dus genoeg te kiezen voor je kind. Hij of zij beslist zelf wat leuk is en gaat vervolgens aan de slag, individueel of in groepsverband. Je kind krijgt altijd support van een ervaren professional, dus heb jij nergens geen omkijken naar.

Sport gezellig mee

In plaats van toekijken bij het sporten, is het veel leuker om zelf ook aan de slag te gaan. We zijn tenslotte een vrouwen sportschool in Rotterdam en het is de moeite waard om eens een proefles te volgen. Je sport altijd in een veilige en vertrouwde omgeving en je hebt geen last van mensen die je in de weg staan bij het bereiken van je doelen. Met welke drive je onze sportschool ook bezoekt, Ladies Health Club maakt sporten leuk en aantrekkelijk voor iedereen. Kom daarom gerust eens langs en ontdek wat wij voor jou in petto hebben. Met meer dan 25 groepslessen per week valt er ook voor jou genoeg te kiezen, juist ook als je een sport vrouwenclub in Delft zoekt om bij aan te sluiten.

Waarom fitness voor kinderen bij Ladies Health Club?

Fitness voor kinderen bij Ladies Health Club levert jou en je kinderen voordelen op. Zo sport je in een sportschool die zich volledig richt op vrouwen en kinderen. We zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bovendien sport je altijd tegen een aantrekkelijke prijs. Zijn de kinderen nog te klein om te sporten? Wij bieden gratis kinderopvang terwijl jij en je oudere zoon of dochter aan het sporten zijn. Kom daarom samen met je kind sporten in onze sportschool en volg eens een gratis proefles.

Fitness voor kinderen
Menu