Sportschool voor vrouwen schiedam

Exclusieve sportschool voor vrouwen in Schiedam

Woon je in Schiedam of omgeving en ben je op zoek naar een sportschool om in shape te blijven? Waarom neem je geen kijkje bij onze vrouwvriendelijke sportschool in Schiedam? Ladies Healthclub is er expliciet voor vrouwen zoals jij! In onze sportschool sport je altijd op een manier die jij wilt: fitness, groepslessen of een saunabezoek. Wij geven gemiddeld 25 groepslessen per week, dus er is altijd wel een moment dat het jou uitkomt. Daarnaast is begeleiding door een gecertificeerde trainster altijd mogelijk. Handig als je niet weet hoe je een apparaat gebruikt of als je graag wilt weten hoelang je bepaalde sportactiviteiten moet uitvoeren. Meld je gerust aan voor een proefles.

Fitness voor vrouwen rotterdam

Diverse soorten fitness

Bij Ladies Healthclub sport je op de manier zoals jij dat wilt. Of je nu liever alleen sport of dit graag doet in groepsverband met vriendinnen: bij onze sportschool kan het allemaal. Je kiest voor een all-in abonnement waarmee je zelf besluit hoe je het sporten vormgeeft. Uiteraard staan wij altijd paraat als je vragen of advies nodig hebt omtrent het sporten. Het is een optie om elke 6 tot 8 weken je sportresultaten te meten en in te zien. Weet je wat zo fijn is aan onze sportschool? Je hoeft je kinderen niet thuis te laten! Bij ons is 5 dagen per week gratis kinderopvang mogelijk. Wel zo prettig als je een druk leven hebt en er niemand is om op jouw kids te passen. Jouw dochter van 8 jaar of ouder kan ook terecht voor onder andere zumba, streetdance en fitness.

Waarom je komt sporten in onze sportschool

Is jouw nieuwsgierigheid geprikkeld en wil je graag een bezoek brengen aan Ladies Healthclub? Dit levert je de nodige voordelen op:

Je kiest voor de enige vrouwensportschool in Schiedam en omgeving.
Gratis gebruik van kinderopvang tijdens het sporten.
Wij geven meer dan 25 groepslessen per week.
Betaalbare sporten bij een vrouwvriendelijke sportschool. Bovendien is er volop parkeergelegenheid en zijn we goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wil je graag de nodige kilo’s kwijt of juist aan krachttraining aan? Meld je vrijblijvend aan voor een proefles. Wij bouwen graag een band met je op voor de allerbeste sportresultaten!

Menu